Kosteloos uw werknemers laten testen? Op uw locatie of in onze vestiging in Heerenveen.

Kosteloos en Snel een veilige werkvloer

Iedereen voelt de effecten van de Coronapandemie, maar ondernemers vangen de hardste klappen op. Gelukkig is het nu mogelijk om uw werknemers te laten testen. Dat kan vanaf maandag 29 maart 2021 en is geheel gratis. U betaalt niets vooruit en niets achteraf !!

De uitslag van de sneltest heeft uw werknemer binnen 30 minuten via zijn e-mailadres.

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport werkt samen met een aantal testlocaties die speciaal voor het bedrijfsleven, Corona-Sneltesten uitvoeren. Daarvoor is een subsidie van 450 miljoen euro beschikbaar. Ook u kunt als werkgever nu gebruikmaken van deze subsidieregeling. En daarvoor hoeft u (bijna) niets te doen!

Medical Test Center Heerenveen is aangewezen om deze gesubsidieerde Antigeen Sneltesten uit te voeren. Meld u aan via info@medicaltestcenter.nl dan sturen wij u (in de regel) binnen een uur een autorisatiecode en kunnen uw werknemers, vandaag nog een
afspraak maken.

Hoe werkt het?

Is een van de volgende situaties van toepassing? Dan mag uw werknemer een gratis test reserveren bij Medical Test Center Heerenveen.

Bij u op locatie testen ?

Wilt u liever testen op uw eigen locatie? Dit is mogelijk vanaf 25 personen. U zorgt voor een veilige testruimte en Medical Test Center regelt de rest. Geef via info@medicaltestcenter.nl aan dat u op locatie getest wilt worden en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Duur van deze subsidieregeling

Let op! De gratis testen kunnen worden gereserveerd zolang de overheidssubsidie van toepassing is. Vooralsnog liep deze regeling tot 30 juni 2021 en is inmiddels verlengd tot 31 juli 2021. Wat er na deze datum gaat gebeuren is nu nog onbekend.

Heeft u nog vragen of interesse in onze overige testen (bijv. onze PCR test met reiscertificaat) schroom niet om ons te contacten, of kijk op www.medicaltestcenter.nl